Ovaj sajt koristi kolačiće (eng.cookies) koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Audi Q3 Sportback

2019-07-25

Audi Q3 Sportback predstavlja prvi kompaktni cross over model u gami Audi-a. Linija krova koja se lagano spušta ka D stubu i završava spojlerom daje Coupe izgled ovom modelu. Zbog ovakve dizajnerskog rešenja Q3 sportback se čini znatno dužim od sestrinskog modela Q3. Izraženi lukovi oko točkova, kao i mnoštvo osenčenih i kontrastnih površina na karoseriji naglašava da se radi o SUV - Coupe modelu.

Audi Q3 sportback nudi uživanje u vožnji po raznim podlogama, kako u gradu i na otvorenom putu, tako i na podlogama van asfaltiiranih puteva. Standardno je opremljen progresivnim servo upravljačem kao i sportskim oslanjanjem.

Uz doplatu je dostupno i oslanjanje sa nezavisnom kontrolom amortizera koje dodatno pojačava dinamičnost u vožnji, kao i komfor, u zavisnosti od izabranog režima vožnje.

Pri predstavljanju modela na tržištu, u ponudi će biti dostupni benzinski motor 2.0 TFSI 230 KS sa pogonom na sva četiri točka i automatskim menjačem, kao i diesel motor 2.0 TDI 150 KS opremljen automatskim menjačem. Paleta dodatnih benzinskih i diesel motora će biti proširena ubrzo nakon predstavljanaj modela na tržištu.

Audi Q3 sportback je dugačak 4.50 m, širok 1.84 m i visok 1.56 m. Medjuosovinsko rastojanje iznosi 2.68 m. Na zadnjoj klupi ima mesta za tri putnika. Zadnja klupa se može pomerati podučno 150 mm i deliti u tri dela. Zapremina prtljažnika se kreće od 530 l pa do 1400 l sa oborenim naslonom zadnje klupe.

Audi Q3 je standardno opremljen digitalnom instrument tablom dijagonale 10.25 inča. Uz doplatu, u ponudi je i centralni ekran na prednjoj konzoli dijagonale 10.1 inč. Virtualni kokpit - digitalna instrument tabla dijagonale 12.3 inča je dostupna uz navigacioni sistem MMI navigacija plus.

Audi Q3 sportback će biti dostupan u dve varijante - Q3 sportback i Q3 sportback S line.

Audi Q3 stiže na naše tržište na jesen 2019. godine kada će biti poznate i cene