Audi Matrix LED farovi

Pretvorite noć u dan. Audi Matrix LED farovi ne samo što nude bolju svetlost, već i veću sigurnost, visoku efikasnost i privlačan dizajn. Audi Matrix LED farovi djele dugo LED svjetlo na brojne male pojedinačne diode koje funkcionišu u sprezi sa predinstaliranim sočivima ili reflektorima.

Zahvaljujući Audi Matrix LED tehnologiji pojedinačne diode se uključuju i isključuju, odnosno prigušuju, u zavisnosti od situacije. Na taj način uvek osvetljavaju veoma precizno i maksimalno iskorištavaju svetlost, bez potrebe za mehanizmom za zakretanje.

Audi Matrix LED tehnologija na filmu

Opcioni Audi Matrix LED farovi u novom modelu Audi TT Coupé široko osvjetljavaju kolovoz bez ometanja ostalih učesnika u saobraćaju. U zavisnosti od situacije, Audi Matrix LED farovi optimalno prilagođavaju raspoređivanje svjetlosti modela Audi TT Coupé. Čim kamera u modelu Audi TT Coupé uoči vozila, Audi Matrix LED farovi isključuju dugo svjetlo u nužnom međuprostoru. Sistem funkcioniše toliko precizno da vozila koja dolaze u susret i vozila ispred ostaju neosvjetljena, dok je prostor između i pored i dalje u potpunosti osvetljen dugim svjetlom. Čim vozila iz suprotnog smera prođu dugo svjetlo se punom snagom ponovo uključuje u djelovima prostora koji su bili neosvetljeni. Vozač na taj način ima jasnu, homogenu osvjetljenost kolovoza.


Nova svjetlosna tehnologija ističe se i u dnevnim uslovima, kao fokusirana svjetlost ili kao dinamična svjetlosna traka - Audi Matrix LED farovi oduševljavaju otmenim dizajnom i visokom funkcionalnošću.

Close