Zaštita podataka

Zaštita Vaše privatnosti prilikom korišćenja našeg vebsajta za nas je naročito važna. Zato ćemo Vas u nastavku podrobno informisati o korišćenju anonimnih i ličnih podataka.

Provjera i obrada ličnih podataka

Lični podaci snimaju se samo onda ukoliko nam ih sami stavite na raspolaganje - npr. u prilikom registracije kod upita, nagradne igre ili prijave na newsletter - ili nam date odobrenje za njihovu obradu. Ukoliko se za korišćenje ponuđenih usluga od Vas zahtevaju Vaši lični podaci, isključeno je njihovo dopunjavanje podacima iz protokoliranja preko IP-adrese u svrhe formiranja korisničkog profila.

S obzirom da dopuštenje o korišćenju Vaših podataka u prethodno navedene svrhe može da obuhvati i prenošenje Vaših podataka na partnere Volkswagen-a (dileri, servis), finansijske institucije za pružanje usluga (Porsche Leasing), odn. institute za istraživanje javnog mnjenja, odn. istraživanje tržišta koje ste vi odabrali, u tom slučaju Vaši podaci mogu biti prosleđeni tim institucijama. Nadalje, ne vrši se njihovo prosleđivanje trećim licima, kao što su adresari, reklamne agencije i agencije za direktni marketing.

Provjera i obrada anonimnih podataka

Na ovoj stranici se koristi softver za analizu korišćenja. Analizom tih podataka moguće je da se dođe do dragocenih saznanja o potrebama naših korisnika. Ta saznanja doprinose daljem povećanju kvaliteta ponude. O svakom pristupu detaljno se provjeravaju i snimaju sledeći podaci:

  • anonimni oblik IP adrese računara koji zahtjeva pristup
  • datum i vrijeme pristupa odn. zahtjeva za pristupanje
  • naslov stranice odn. datoteke kojoj se pristupa
  • napomena o tome sa koje strane se pristupilo ovoj stranici
  • pregledač (browser) korisnika, uključujući i verziju pregledača koju korisnik upotrebljava
  • operativni sistem koji korisnika.

Ove informacije koriste se za statističke potrebe. Ovdje se radi isključivo o informacijama koje ne daju nikakve podatke o vama kao ličnosti. Kao pojedinačni korisnik Vi ste anonimni.

S tim u vezi upotrebljavaju se tzv. kolačići (cookies). Kolačići predstavljaju tekstualne podatke koji se snimaju na računaru posetioca vebsajta i na taj način omogućavaju prepoznavanje posjetioca na bazi anonimnosti.

Podešavanje kolačića

U svakom trenutku imate mogućnost da isključite kolačiće na ovoj vebstranici. Obratite pažnju na to da isključivanje kolačića može da ograniči funkcionalnost veb stranice.

Prilikom Vaše posjete ovoj vebstranici postavljaju se kolačići. Za isključivanje kolačića kliknite ovdje.

Obratite pažnju na to da su za funkcionalnost ovog vebsajta neophodni kolačići izuzeti iz evropskog propisa i ne mogu da se isključe. Ukoliko isključite kolačiće, u Vaš pregledač će biti postavljen Opt-Out kolačić kako bi Vaš prigovor mogao da bude pridodat. Ukoliko koristite drugi pregledač, odn. uređaj ili isključite kolačiće, morate da obavite ponovno isključivanje kolačića.

Povezivanje sa pomoćnim programima društvenih mreža

Na našim internet stranicama koristi se pomoćni program društvene mreže Facebook. U te svrhe koristimo lajk dugme. Radi se o ponudi američke kompanije Facebook Inc. (1601S. California Ave., Palo Alto, CA 94304 USA). Poseta neke od naših internet stranica koja sadrži jedan takav pomoćni program, međutim, ne predstavlja povezivanje sa ovom kompanijom. Do povezivanja će doći tek nakon Vašeg izričitog pristanka o kome ćete biti upitani klikom na odgovarajuće dugme.

Close
Highlight svakog putovanja
Novi Audi A8
Spreman za nove izazove.
Novi Audi Q5 Sportback
Future is an attitude
Proslava napretka.
Svjetska premijera 14.04.2021.
Novi, potpuno električni Audi Q4 e-tron modeli.
Ideje stvaraju budućnost.
Novi potpuno električni e-tron GT.
Budućnost je opredjeljenje.
Neki vide daleko. Mi vidimo dalje.
Novi Audi Q5.
Više od SUV-a.