Performance is an attitude.

Audi Sport predstavlja našu strast da vas inspirišemo svaki dan. Za fascinantan dizajn, izvanrednu tehnologiju vozila i plemenite materijale. Za performanse i dinamiku koju možete očekivati od posebno sportskih vozila sa četiri prstena.

Ali i za mnogo više. Od R i RS modela koji oduzimaju dah do Audi trkačkih i raznovrsnog izbora predmeta iz Audi Sport kolekcije kao i brojnih opcija prilagođavanja preko Audi ekskluzivnih i Audi Sport delova za performanse.

Audi Sport. Rođen na stazi, napravljen za put.

Audi objedinjuje svoju sportsku ekspertizu pod brendom Audi Sport. Bilo da se radi o fabričkom motosportu, trkama ili našim modelima visokih performansi - nigde drugde se adrenalin ne oslobađa tako brzo. Audi Sport koristi stručnost stečenu u motosportu kako bi izveo inovativne tehnologije za serijsku proizvodnju. Sa jedinstvenom strašću - za odličnu dinamiku. Najemotivnije discipline okupljene su pod brendom Audi Sport - počevši od modela serije R i RS, preko trka do fabričkog motosporta.

Fabrički motosport

Od 1981. Audi Sport predstavlja „napredak kroz tehnologiju“ u međunarodnom motosportu. Bilo da se radi o Svetskom reli šampionatu, Pikes Peak-u, Super Touring automobilima, DTM, GT Sport ili Le Mans prototipovima: Sa impresivnim performansama, Audi je doveo sve automobilske projekte do uspeha uz brojne pobede i važne šampionske titule. Trenutna posvećenost se sastoji od Formule E, DTM i trka kupaca. Proizvodni modeli marke Audi Sport takođe imaju koristi od trkačkog znanja.

Vorsprung durch Rennsport

Audi preuzima jedan od najvećih izazova koji postoje u motosportu: brend sa četiri prstena će se prvi put takmičiti na čuvenom reliju Dakar 2022. godine sa inovativnim prototipom. Koncept alternativnog pogona po prvi put kombinuje električni pogon sa visokonaponskom baterijom i visoko efikasnim pretvaračem energije. U budućnosti, maratonski reli će biti vodilja fabričke posvećenosti motosportu.

Šest za trkačku stazu

Mnogi trkački modeli iz više od 30-godišnje istorije Audi Sporta danas su ikone. Asortiman se trenutno proteže od početnog modela Audi RS 3 LMS u kategoriji turističkih automobila TCR do futurističkog Audi e-tron FE06, sa kojim se Audi Sport takmiči u globalnoj električnoj trkačkoj seriji Formula E i naglašava svoju stručnost u e- mobilnosti. Svi oni imaju jednu zajedničku stvar: DNK Audi Sporta.

Čista energija i progresivne performanse. Audi RS e-tron GT.

Skulpturalni dizajn kombinuje dinamične proporcije Gran Turisma sa nepogrešivim karakteristikama Audi RS modela.

Cilj – reinterpretacija automobila – takođe se ogleda u purističkom dizajnu, koji je inspirisan aerodinamičkim performansama. Progresivni luksuz postaje pokretačka snaga koja čini visoko emocionalno iskustvo vožnje još intenzivnijim. Karakteristika: Oznaka RS sa crvenim dijamantom. Snaga koju Audi RS e-tron GT nudi sa potpuno električnim quattro pogonom na sva četiri točka je impresivna. Pogon na prednjoj i zadnjoj osovini daje do 440 kW snage

Ritam za performanse. Audi RS 3 limuzina.

Novi Audi RS 3 limuzina nudi impresivne performanse. Upečatljiv dizajn, izvanredna dinamika vožnje i 2,5 litarski TFSI motor inspirišu. Široki, upadljivo prošireni prednji branici ostavljaju snažan utisak. Opcioni zatamnjeni Matrix LED farovi sa digitalnim potpisom dnevnog svetla i funkcijom povratka/odlaska od kuće specifičnom za RS sa RS 3 animacijom imaju signalni efekat.

Svestrani talenat koji oduzima dah. Audi RS 3 Sportback.

Audi RS 3 Sportback pokazuje svoj progresivni karakter sa svih strana. Prednji deo simbolizuje prisustvo sa svojom ravnom, širokom Audi Singleframe i RS rešetkom u obliku saća, okružen velikim bočnim otvorima za vazduh.

RS u potpunosti

Bočne lajsne specifične za RS sa umetcima u sjajnoj crnoj boji i zadnji branik za RS sa ekskluzivnim RS 3 umetkom difuzora u sjajno crnoj boji daju modelu Audi RS 3 Sportback prepoznatljiv izgled.

Doživite ubrzanje. Audi RS 4 Avant.

Audi RS 4 Avant kombinuje visoke performanse sportskog automobila i funkcionalnost porodičnog vozila. Njegov nekonvencionalan dizajn i beskompromisna silueta jasno pokazuju: sportski karakter je naziv igre. Dinamično iskustvo vožnje Opcioni RS dinamički paket u modelu Audi RS 4 Avant impresionira svojim dinamičkim upravljanjem, quattro pogonom na sve točkove sa sportskim diferencijalom i RS sportskim vešanjem plus sa dinamičkom kontrolom vožnje (DRC). Standardni sistem izbora dinamike vožnje Audi drive select daje iskustvu vožnje fascinantan domet pre nego što motor elektronski ograniči vozilo na maksimalnu brzinu od 280 km/h.