Stories of Progress

Za Audi, budućnost je stav. Radi se o inovacijama, hrabrom napretku i oblikovanju sveta mobilnosti. Pogledajte kako Audi već danas oblikuje ovu budućnost u različitim oblastima: od tehnologije, preko dizajna do održivosti i stila života. Neka vas priče u napretku inspirišu.

Tehnologija

Vorsprung durch Technik. Sa naprednomtehnologijom i strastvenom kreativnošću nastaju fascinantna vozila i nova rešenja. Otkrijte zašto su inovacije ključ uspeha.

Budućnost

Audi oblikuje inovativne vizije i koncepte za uzbudljivu budućnost. Ništa nije tako opipljivo kao u konceptnim vozilima marke. Ove priče približavaju vas životu sutrašnjice.

 

Dizajn

Forme koje enterijeru i eksterijeru daju zadivljujuću i emocionalnu estetiku funkcionalnosti: Audi ne samo da stvara uzbudljiv dizajn, već i prostor za iskustva. Pogledajte ovde kako se oblikuje budućnost.

Održivost

Audi deluje dosledno održivo - iz dubokog uverenja. Pročitajte kako Audi oblikuje transformaciju ka čistoj mobilnosti, kao i kako daje podsticaje za promene.

 

Lifestyle

Inspiracija daje krila: Ona neobično nastaje kada se granice dovode u pitanje, kada se smelo pravi nešto novo i odjednom postaje stvarnost. Šta pokreće ljude u sportu, umetnosti i muzici, saznajte ovde.

Audi Sport

Inspirisani izazovima: Od Neuburga na Dunavu do pustinje Saudijske Arabije, od legendarnih trkačkih staza do egzotičnih reli staza, od quattro do e-tron - doživite fascinaciju auto-sporta sa Audi Sportom.

Naredni događaji

Salone del Mobile. Milano

15.4.2024

Mailand

Peking Motor Show

25.4.2024

Peking

Greentech Festival Berlin

15.5.2024

Berlin