MyAudi Audi connect usluge

Produžavanje licence

Obaveštavamo naše klijente korisnike MyAudi/Audi connect usluga da će kompanija Audi  AG besplatno produžiti licence za njihovo korišćenje do 31.03.2022. godine na svim vozilima koja su kao nova isporučena u Srbiju i Crnu Goru. Produženje licenci će se vršiti automatski, tako da ne morate da šaljete nikakav zahtev Vašem dileru.

Ovo se, nažalost, ne odnosi na vozila koja su privatno uvezena u Srbiju ili Crnu Goru sa inostranih tržišta. Audi AG i Porsche SCG d.o.o. nemaju mogućnost produženja licenci na tim vozilima.

Nakon 31.03.2022. godine licence će se kupovati za sva Audi vozila snabdevena MyAudi/Audi connect uslugama. O proceduri kupovine licenci, cenama i ostalim detaljima blagovremeno ćemo vas obavestiti.

Jednom prijavljeni, povezani u bilo kom trenutku

Kreiranje myAudi naloga je besplatno i lako. Jednom registrovani, myAudi vam nudi mnoge prednosti.

  • Podesite jedno ili više vozila i upravljajte njima digitalno
  • Navedite svoju ličnu Audi servisnu kompaniju
  • Sačuvajte željeno vozilo iz konfiguratora

Sanjajte. Konfigurišite. Sačuvajte.

Sa konfiguratorom možete da kreirate Audi tačno prema vašim potrebama. Možete lako da sačuvate jednu ili više ovih konfiguracija u myAudi. To znači da možete da joj pristupite u bilo kom trenutku i izvršite promene pre nego što se odlučite za kupovinu.

Da brzo i lako dobijete podršku.

Uz myAudi uvek imate pri ruci svet Audi servisa i lako možete dobiti podršku od Audi servisne kompanije online. Možete direktno da zakažete termine i primate podsetnike - tako da nikada više ne zaboravite inspekcijski servis. Čak i u slučaju oštećenja, myAudi vas neće ostaviti samog: lako možete da prijavite nezgode i štetu, online.