A3 Sportback

 
 
Audi A3 Sportback Spreda

Emocija je dobila oblik.

Iskusite novi Audi A3 Sportback sa izražajnim dizajnom prednjeg i zadnjeg dela, kao i dinamičnom siluetom. Sa njim ste digitalno povezani i potpuno umreženi dok ste u pokretu.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i felne i doživite Audi A3 Sportback u interaktivnom 3D prikazu.

Ulepšava ulice.

Vi odlučujete kojom bojom će novi Audi A3 Sportback ostvariti najbolji efekat, na primer, u District green Metalik².

Prostor za više.

Praktičan za svakodnevnu upotrebu, prilagodljiv za slobodno vreme. Sa deljivim zadnjim naslonom sedišta² u odnosu 40:20:40, novi Audi A3 Sportback je izuzetno fleksibilan. Kada su sedišta potpuno sklopljena, zapremina prtljažnika se povećava sa 380 na čak 1.200 litara.

Intenzivno iskustvo zvuka.

Po želji, u vašem novom Audi A3 Sportback-u može biti ugrađen SONOS Premium Soundsystem sa 3D zvukom². 15 visokoperformansnih zvučnika uključujući subwoofer obezbeđuju impresivno muzičko iskustvo. Briljantno reprodukovanje visokih i niskih tonova, kao i dubok bas, u potpunosti su prepoznatljivi.

Audi Application Store¹¹ u vašem Audiju.

Iskoristite veliki i stalno rastući izbor popularnih aplikacija kao što su na primer Amazon Music¹², Spotify ili YouTube direktno putem MMI sistema vašeg vozila - bez potrebe za korišćenjem pametnog telefona. Sa Alexa¹², Amazonovim glasovnim servisom, možete na primer slušati vesti, proveravati vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

 

Iskusite digitalnu transformaciju.

Navigacija, komunikacija, informisanje ili uživanje u obimnoj ponudi zabave - sa MMI navigacijom plus sa MMI osetljivim na dodir². Takođe, u ponudi je veliki izbor Audi connect usluga²,³, koje vam otvaraju digitalni svet mobilnosti.

 

Dinamika iz svakog ugla.

Poboljšan komfor ili sportski podešeno upravljanje vozilom - Vi određujete kako ćete se kretati sa svojim novim Audi A3 Sportback-om. Takođe, inteligentni sistemi asistencije¹,² vam pomažu tokom vožnje, dok Mild-Hybrid tehnologija¹⁶ može da brine o rekuperaciji energije.

Audi exclusive¹⁸.

Neka vaš novi Audi A3 Sportback bude inspirativni unikat, jedinstven kao i vi sami. Izaberite između različitih individualnih boja kao što je na primer Crvena Metalik.

 

Raznoliko kao i život.

Audi Originalna Oprema¹⁹ pruža brojne mogućnosti da obogatite vaš Audi dodatnom opremom. Iskoristite efikasna rešenja koja oduševljavaju fascinantnim dizajnom i visokom funkcionalnošću.

Audi A3 Limuzina.

Audi A3 allstreet.