Plug-In-Hybrid (PHEV)

Audi nudi širok spektar elektrifikovanih modela. Sa plug-in hibridnim modelima, možete putovati lokalno sa nultom emisijom i efikasno koristeći čisto električni pogon. Plug-in hibridi (PHEV) kombinuju motor sa unutrašnjim sagorevanjem sa snažnim električnim motorom i litijum-jonskom baterijom. Zahvaljujući visokim ukupnim performansama sistema, oni impresioniraju svojim sportskim performansama vožnje – u kombinaciji sa visokim nivoom udobnosti i sofisticiranim upravljanjem energijom. Predviđena operativna strategija koordinira električne i konvencionalne pogone tako da kupci imaju koristi od velikog električnog dometa i niske potrošnje goriva.

A3 Sportback TFSI e

Čisto električni, sa hibridnim pogonom ili kao motor sa unutrašnjim sagorevanjem

Kao plug-in hibrid sa bilo kojim oblikom pogona, Audi A3 Sportback TFSI e impresionira svojim moćnim performansama. Sportback dinamika, agilnost i ubrzanje se takođe ogledaju u eksterijeru. Dizajn, funkcionalnost, upotrebljivost i digitalizacija spajaju se u unutrašnjosti

Audi Q5 TFSI e

Plug-in hibridni SUV

Sa modelom Audi Q5 TFSI e možete da uživate u kombinaciji TFSI motora sa unutrašnjim sagorevanjem i snažnog električnog motora. Bez žrtvovanja dinamike, tipično za Audi. Bez lokalne emisije u čisto električnom radu.

Domet

Električni asortiman Audi plug-in hibrida varira od modela do modela. Zahvaljujući kombinaciji elektromotora i motora sa unutrašnjim sagorevanjem, u svakom slučaju možete stići na odredište. Za kraća putovanja, plug-in hibrid možete da vozite isključivo električno; za duža putovanja koristi se motor sa unutrašnjim sagorevanjem.

Opcije punjenja

Bilo da ste kod kuće ili na putu - Audi plug-in hibridne modele možete puniti na različite načine:

  • e-tron kompaktni sistem za punjenje: Sa mobilnim e-tron kompaktnim sistemom za punjenje možete lako napuniti bateriju vašeg plug-in hibrida koristeći kućnu ili industrijsku utičnicu. Takođe možete da koristite Audi Mobility Check da proverite na mreži koje opcije punjenja su prikladne za vaš dom.
  • Audi e-tron usluga punjenja: Sa Audi e-tron uslugom punjenja imate pristup do skoro 120.000 punjača u Evropi. Sa karticom za punjenje e-tron Charging Service možete započeti proces punjenja bez obzira na provajdera.

myAudi App

Daljinska kontrola preko pametnog telefona

Koristite usluge specifične za hibrid u myAudi App3 da biste dobili informacije: Preuzmite podatke o statusu vozila kao što su trenutni nivo napunjenosti, preostali električni domet i lokacija. Dobijte informacije o prethodnim putovanjima, kao što je prosečna potrošnja električne energije. Takođe možete pokrenuti funkcije kao što je punjenje pomoću aplikacije myAudi. Sa funkcijom pred-klimatizacije možete lako da zagrejete svoje vozilo pre nego što krenete na put.