SQ2

 
 
Audi SQ2 seitliche Frontansicht

Kompaktni sportski automobil za individualce

Kompaktni SUV kombinuje veliko zadovoljstvo u vožnji, sportski dizajn, napredne infotainment funkcije i inteligentne sisteme asistencije (2).

 

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi SQ2 u interaktivnom 3D prikazu.

 

Zadovoljstvo u vožnji: dinamično i moćno

Pored moćnog TFSI motora, potpuno varjabilni quattro pogon takođe doprinosi dinamičnosti i zadovoljstvu u vožnji vaše Audi SQ2. Na taj način se obezbjeđuje da se pogonska snaga distribuira na točkove prema potrebi.

Sportski dizajn spoljašnjosti: karakterističan i ekscentričan

Dinamičnost i sportski duh vašeg Audija SQ2 dodatno su naglašeni crnim, hromiranim sportskim izduvnim cevima3 S-specifičnog dizajna sa 4 cijevi i upadljivim zadnjim dijelom sa krovnim S spojlerom3.

Sportski dizajn enterijera: progresivan i harizmatičan

Unutrašnjost Audija SQ2 takođe impresionira svojim doslijednim sportskim karakterom. Sportska sjedišta sa S reljefom nude vam preciznu poziciju sjedenja zahvaljujući naglašenim bočnim jastucima. Unutrašnji paket S line3 sa presvlakama od fine Nappa kože sa dijamantskim prošivom i crnim središnjim djelovima zaokružuje stilizovani utisak.

Audi exclusive5

Vozilo koje odražava vašu ličnost i individualnost: Audi exclusive5 donosi širok spektar dizajnerskih opcija za vaš Audi SQ2. Zlatni zalazak sunca, crno vino, smaragno zeleni prsten – sve ove boje, uključujući prikazanu koralno narandžastu metalik, možete dobiti kao za svoj Audi.

 

Audi Q2

Potrošnja goriva - kombinovano1: 4,8-8,6 l/100km (WLTP

Informacije o potrošnji goriva i emisiji CO₂ prema dometu zavise od guma/točkova koji se koriste. Napomena: Prikazana boja spoljašnjosti opciono je dostupna u okviru ponude Audi exclusive.