RS Q3 Sportback

 
 

Dobar razlog za još kilometara

Tipični elementi specifični za RS modele doprinose ukupnom atletskom dizajnu kompaktnog SUV-kupe krosovera. Performanse su stav.

 

RS Q3 Sportback u brojevima

Performanse

294

kW (400 KS)

Ubrzanje (0–100 km/h)

4.5

Sec.

Maksimalni obrtni moment

480

Nm

 

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi RS Q3 Sportback u interaktivnom 3D prikazu.

Veći puls u sekundi

Legendarni 2,5-litarski TFSI motor sa pet cilindara i sportskim RS vešanjem čine da svaka krivina bude senzacija. Kako bi mogao precizno da odredi pravac i poveća udobnost, RS Q3 Sportback je unapredio progresivno upravljanje. Pored toga, adaptivno vešanje iz ponude Audi drive select7 poboljšava dinamičnost i stabilnost u vožnji. Čelični RS kočioni sistem sa kočionim kleštima u crnoj ili crvenoj boji brine za savršeno kočenje – opciono je dostupan i RS keramički kočioni sistem sa kočionim kleštima u crvenoj boji.

Elegantan i sportski

Posebna karakteristika modela Audi RS Q3 Sportback je kupe silueta koja se nežno spušta prema zadnjem kraju.

Beskompromisan – čak i u kabini

Unutrašnjost Audi RS Q3 Sportback, poput spoljašnjosti, impresionira svojim dinamičnim izgledom do poslednjeg detalja. Počev od sportskog kožnog trokrakog upravljača, spljoštenog na dnu, sa multifunkcijskim plus opcijama i polugicama menjača, ukrasnim alu lajsnama Race anthracite, black piano lacquer look7 ili karbon keperom7, do prednjih sportskih sedišta plus7 od fine napa kože sa saćastim štepom7, integrisanim naslonima za glavu i specifičnim RS reljefima u naslonima. Po želji, sportski karakter se može dodatno povećati: RS dizajn Red ili Blue paketi7, za dodatnu notu sporta.

Personalizovano umesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji8,9 u sekciji Theme World i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lep efekat: Ambient Light Paket plus automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Ilustracija je iz modela Audi A6 Avant10. MMI pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Putujte uz veću dozu fleksibilnosti

Prostor za pet osoba. Sedište na zadnjoj klupi može se pomeriti uzdužno za 150 milimetara, a nagib naslona se može podesiti u sedam položaja. Ako prevozite nešto više prtljaga, prtljažnik se može povećati sa 530 litara na 1.400 litara prostora obaranjem naslona zadnjih sedišta.

Prepoznatljivi. Uz Audi exclusive6

Pretvorite svoj Audi RS Q3 Sportback u inspirativni unikat, uz odabrane dekore, kožu u boji i izaberite neku od individualnih boja spoljašnjosti iz ponude Audi exclusive6. Na primeru je prikazana individualna nijansa Velvet violet iz ponude Audi exclusive6.

Audi RS Q3

Kombinovana potrošnja goriva1: 9.6-10.3 l/100 k

Informacije o potrošnji goriva i emisiji CO₂ prema dometu zavise od točkova/guma koji se koriste. Napomena: Prikazana boja opciono je dostupna u okviru ponude Audi exclusive.