Seitenansicht Audi Q5 Sportback

Q5 Sportback

 
 
 Audi Q5 Sportback seitliche Frontansicht

SUV je redefinisan

Audi Q5 Sportback predstavlja spoj moćnih performansi SUV-a i izuzetne praktičnosti u svakodnevnoj upotrebi.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi Q5 Sportback u interaktivnom 3D prikazu.

Svaka vožnja je izjava

Dizajn Audija Q5 Sportback impresionira svojom dinamičnom i samouvjerenom harizmom. S line2 paket opreme donosi još više sportskih detalja.

OLED zadnja svijetla sa svjetlosnim potpisom

OLED svijetla u Audiju Q5 Sportback su podijeljena na manje segmente koji se mogu pojedinačno kontrolisati i svojim trodimenzionalnim rasporedom omogućavaju nove scenarije osvjetljenja zahvaljujući impresivnoj faznoj aktivaciji. Kada kupujete vozilo, opciono su vam dostupna tri različita dizajna zadnjeg svetla2 da biste mogli dodatno da personalizujete svoje vozilo. U zavisnosti od režima vožnje, potpis zadnjeg svijetla se automatski prilagođava u vožnji. Opciona digitalna OLED zadnja svetla2 obezbjeđuju detekciju blizine5: Ako vozilo miruje, a drugo vozilo ili drugi učesnici u saobraćaju prilaze otpozadi i na manje su od 2 metra, svi OLED segmenti se automatski aktiviraju kao vidljiv podsjetnik i upozorenje. Dinamična animacija stop svjetla se aktivira u varijanti 1.

 
Schlusslichtsignatur 1 des Audi Q5 Sportback

Potpis zadnjeg svjetla 1

Schlusslichtsignatur 2 des neuen Audi Q5 Sportback

Potpis zadnjeg svjetla 2

Schlusslichtsignatur 3 des Audi Q5 Sportback

Potpis zadnjeg svjetla 3

Uzbudljiva dinamičnost u vožnji

Audi Q5 Sportback impresionira spontanim, dinamičnim ubrzanjem i agilnim rukovanjem. Opremljen je quattro pogonom sa ultra tehnologijom2, koji trajno prati stanje u vožnji i po potrebi distribuira pogonsku snagu na točkove. To vam omogućava da iskusite precizno rukovanje i sportski osjećaj vožnje sa pogonom na zadnjoj osovini. Kako biste osigurali iskustvo vožnje prilagođeno vašim potrebama, Audi drive select nudi razne režime za podešavanje željenih karakteristika vozila. Više dinamičnosti, više udobnosti ili kombinaciju individualnih postavki.

Audi Q5 Sportback dynamisches Fahren

Enterijer: praktičan i funkcionalan

Veličina, performanse i funkcionalnost glavne su karakteristike Audija Q5 Sportback. Povišen položaj sjedenja obezbjeđuje dobru preglednost u saobraćaju. Horizontalno orijentisane linije naglašavaju utisak prostranosti i udobnosti. Trodimenzionalna dekorativna lajsna se proteže preko cele instrument table.

Audi App Store u vašem Audiju

Koristite popularne aplikacije kao što su Spotify ili YouTube direktno preko MMI-a u vašem vozilu – i nema potrebe za telefonom. Na primer, uz Alexa6, glasovni Amazon servis, možete slušati vesti, provjeriti vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

Lično umjesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji12,11 u sekciji Theme World12,2 i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lijep efekat: Ambient Light Paket plus4 automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Ilustracija je iz modela Audi A6 Avant10. Pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Prepoznatljiviji. Uz Audi exclusive 15

Učinite svoj Audi Q5 Sportback inspirativnim, jedinstvenim i prepoznatljivim, kao što ste to vi – uz Audi exclusive15. Odabrani enterijeri, koža u boji i pojedinačne nijanse širokog spektra boja. Baš kako vi želite.

paket Sport Edition sa crnim2 i magnezijum sivim ukrasnim detaljima2

Podarite svom Q5 Sportback-u individualan, dinamičan izgled. Paketi Sport Edition sa crnim2 i magnezijum sivim2 detaljima oduševiće sve one koji cijene nešto posebno.

Audi Originalna dodatna oprema

Audi Genuine Accessories¹⁷ donosi brojne opcije kojima ćete obogatiti svoj Audi Q5 Sportback na razne načine. Na primer, tu su paketi za terensku vožnju, razne felne i još mnogo toga.

Audi Q5 Sportback Heckansicht
Audi Q5 Seitenansicht

Audi Q5

Kombinovana potrošnja goriva1: 5.6-9.7 l/100 k

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korišćenog seta pneumatika/točkova.