RS Q8

 
 

Čisto uzbuđenje

Najmoćniji SUV kupe iz Audi Sport kolekcije: Audi RS Q8. Performanse su stav.

Audi RS Q8 seitlich

Audi RS Q8 se trenutno ne može poručiti. Aktuelne nove i polovne automobile možete pronaći kod vašeg Audi prodavca.

 

RS Q8 u brojkama

Performanse

441

kW (600 KS)

Ubrzanje (0–100 km/h)

3.8

Sec.

Maksimalni obrtni moment

800

Nm

 

Ogromna snaga, inteligentno prevedena na drum

Audi RS Q8 je opremljen quattro trajnim pogonom na svim točkovima i quattro sportskim diferencijalom² koji omogućava selektivnu distribuciju prenosa snage na točkove. Tu je još i adaptivno sportsko vazdušno vješanje sa podešavanjem karakterističnim za RS modele i upravljanje na svim točkovima za agilnu reakciju i visoku stabilnost u vožnji.

Moćan i dinamičan: dizajn

RS branik sa velikom otvorima za vazduh, karakteristični prednji spojler i RS maska hladnjaka izmenjene saćaste strukture predstavljaju impresivne dodatke prednjem dijelu. Upečatljiva silueta ističe moćnu pojavu.

Vidite. Dodirnite. Doživite

Enterijer Audija RS Q8 opremljen je raznim digitalnim tehnologijama koje vas podržavaju na različite načine na svakom putovanju. RS specifični displeji u virtuelnom Audi kokpitu obavještavaju vas o obrtajima, snazi, ubrzanju, vremenu kruga i g-silama: po vašoj želji.

Innenraum des RS Q8

Lično umjesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji8,9 u sekciji Theme World2,9 i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lijep efekat: Ambient Light Paket plus2 automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Slika je iz modela Audi A6 Avant11. Pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Performanse koje su praktične i za svakodnevnu upotrebu

Audi RS Q8 je otvoren za mnoge mogućnosti. Pored impresivnih performansi, nudi i visok nivo prikladnosti za svakodnevnu upotrebu. Posebno uz oborene naslone zadnih sjedišta: ukupna zapremina prtljažnog prostora povećava se do čitavih 1.755 litara. Trodelno zadnje sjedište može se pomjerati po dužini.

Audi exclusive

Pretvorite svoj Audi Audi RS Q8 u inspirativni original, jedinstven poput vas – uz Audi exclusive12. Ukrasni detalji, jedinstvene nijanse kože i boje karoserije. Baš onako kako vi to želite.

 
 Audi SQ8 Dynamische Heckansicht

Audi SQ8

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korišćenog seta pneumatika/točkova.

Folder R/RS modeli

Brza pretraga informacija. Aktuelna ponuda R/RS modela može se preuzeti u PDF formatu.