Električna energija

350

kw

Ukupan električni moment: 630 Nm

Ubrzanje (0–100 km/h)

4.1

Sec.

Domet (WLTP) do

501

km

Dizajn spoljašnjosti

Ideje stvaraju budućnosti. Gran Turismo proporcije – ravne, široke i dugo među-osovinsko rastojanje – jasan su znak da se tu spajaju sportski stil i praktičnost za svakodnevnu upotrebu. Izvajana karoserija predstavlja spoj snage i performansi.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite nijanse boja i felni i iskusite Audi e-tron GT quattro u interaktivnom 3D prikazu.

Dizajn enterijera

Audi e-tron GT quattro2 predstavlja progresivnost na moderan način. Odlikuju ga sportski stil, vrhunski kvalitet i maksimalna udobnost. Prednja sportska sjedišta plus sa integrisanim naslonima za glavu obezbjeđuju sjajnu lateralnu u krivinama i sportskoj vožnji zahvaljujući izraženim bočnim jastucima.

Audi App Store u vašem Audiju

Koristite popularne aplikacije kao što su Spotify ili YouTube direktno preko MMI-a u vašem vozilu – i nema potrebe za telefonom. Na primer, uz Alexa7, glasovni Amazon servis, možete slušati vijesti, provjeriti vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

Lično umjesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji9 u sekciji Theme World9,14 i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lijep efekat: Ambient Light Paket plus14 automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Slika je iz modela Audi A6 Avant16. Pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Dopunite bateriju kod kuće i tokom putovanja

Litijum-jonska baterija od 800 volti, koja je integrisana je u pod, i izuzetnih je performansi – i za punjenje, i za vožnju. U kombinaciji sa sistemom rekuperacije, prema WLTP metodi mjerenja obezbjeđuje domet do 501 km.

Baterija napunjena od 5 % do 80 %

22.5

Min.

(u idealnim uslovima 1)

Punjenje baterije

800

Volt

Maksimalna snaga punjenja: 270 kW

Kapacitet baterije (neto) do

83.7

kWh

Vozna dinamičnost

Potpuno varijabilni quattro pogon zajedno sa električnim pogonskim sistemom obezbjeđuje inteligentnu raspodijelu energije na pojedinačne točkove. Ako je prianjanje dobro, prednja pogonska osovina ima prednost.

Audi exclusive12

Postanite dizajner i kreirajte svoj Audi e-tron GT quattro2 da bude jedinstven poput vas.

 

Audi RS e-tron GT

Potrošnja struje kombinovana3 u kWh/100 km: 20.2-22.5; Emisija CO₂ kombinovana3 u g/km: 0.

Podaci o potrošnji električne energije i emisiji CO₂ za domete zavisi od izabrane opreme vozila. Podaci o potrošnji goriva i emisiji dostupni su samo u skladu sa WLTP, ne i prema NEDC načinu obračuna.