RS e-tron GT

 
 

Električna energija

440

kw

Ukupan električni moment: 830 Nm

Ubrzanje (0–100 km/h)

3.3

Sec.

Domet (WLTP) do

495

km

 

Brzi konfigurator

Kombinujte različite nijanse i felne i iskusite Audi RS e-tron GT2 u interaktivnom 3D prikazu.

Dizajn spoljašnjosti

Reinterpretacija automobila ogleda se u purističkom dizajnu, inspirisanim aerodinamičkim performansama. Progresivni luksuz postaje pokretačka snaga koja već izrazito emotivno iskustvo u vožnji čini još intenzivnijim. Detalj: RS oznaka sa crvenim dijamantom..

Audi RS e-tron GT Sitze

Dizajn enterijera

Crveni RS dizajnerski paket donosi upečatljive detalje u enterijer i kontrastni štep u Express crvenoj nijansi.

Paket RS-Design Gray¹³ donosi prepoznatljivu eleganciju i progresivan dizajn oličen u vrhunskim materijalima upotrebljenim u enterijeru i kontrastnim čelično-sivim ukrasnim štepom.

Audi App Store u vašem Audiju

Koristite popularne aplikacije kao što su Spotify ili YouTube direktno preko MMI-a u vašem vozilu – i nema potrebe za telefonom. Na primjer, uz Alexa⁸, glasovni Amazon servis, možete slušati vesti, provjeriti vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

Napomena: Slika je iz modela Audi e-tron GT10.

Lično umjesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji9 u sekciji Theme World9,13 i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lijep efekat: Ambient Light Paket plus13 automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Slika je iz modela Audi A6 Avant16. Pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

 

Rođen u snijegu. Kompletiran zahvaljujući Audi exclusive15

RS e-tron GT Ice Race Edition16 predstavlja spoj ledenog dizajna i uzavrele strasti. Potpuno električni sportski automobil inspirisan je GP Ice Race u Zell am See i oduševljava bez obzira na godišnje doba. Specijalno izdanje (Edition16), ograničeno na 99 jedinica za tržište Evrope, donosi direktno Audi exclusive.

Strimujte svoju omiljenu muziku uz Apple Music6

Uživajte u vrhunskom muzičkom iskustvu u svom automobilu uz Apple Music6. Strimujte preko 100 miliona pjesama bez dosadnih oglasa - direktno preko svog MMI-a. Pronađite svoje omiljene pjesme i otkrijte još više muzike koju ćete voljeti. Birajte između tri međunarodne radio stanice uživo koje vode poznati umjetnici i uz aktuelne hitove, klasiku i kantri muziku. Takođe imate pristup svojoj ličnoj muzičkoj biblioteci i možete pretraživati izvođače, naslove, albume i liste pjesama.

MMI-Screen mit Apple Music

Vozite se i uronite u svijet virtuelnog.

Sjedite pozadi, stavite VR naočare i uživajte u izvanrednom iskustvu. Jer Audi donosi zabavnu virtuelnu realnost u vaše vozilo7. Ova inovativna tehnologija povezuje pokrete u vožnji sa virtuelnim svjetovima. Kada Audi skrene, osjetite to na zadnjem sjedištu. Promjena pravca se takođe može uočiti vizuelno, na primjer kroz trodimenzionalni svemirski brod prikazan u naočarima koji leti u krivini.

 
Ein Mann und eine Frau sitzen in einem Fahrzeug und haben Spaß

Audi exclusive15

Postanite dizajner i kreirajte svoj Audi RS e-tron GT2 da bude jedinstven poput vas.

Baterija napunjena od 5 % do 80 %

22.5

Min.

(u idealnim uslovima1)

Punjenje baterije

800

Volt

Maksimalna snaga punjenja: 270 kW

Kapacitet baterije (neto) do

83.7

kWh

Dopunite bateriju kod kuće i tokom putovanja

Litijum-jonska baterija od 800 volti, koja je integrisana je u pod, i izuzetnih je performansi – i za punjenje, i za vožnju. U kombinaciji sa sistemom rekuperacije, prema WLTP metodi mjerenja obezbjeđuje domet do 495 km.

Vozna dinamičnost

Snaga koju Audi RS e-tron GT2 donosi sa svojim električnim quattro pogonom je impresivna. Pogonska snaga na prednjoj i zadnjoj osovini dostiže čitavih 440 kW.

Audi RS e-tron GT Frontansicht

Vrhunska izrada

U pogonu za proizvodnju električnog Gran Turismo modela u mjestu Bolinger Hofe blizu Nekarsulma, posebna pažnja posvjećuje je preciznosti i kvalitetu.

 
Audi e-tron GT

Audi e-tron GT quattro

Potrošnja električne energije (kombinovano3) u kWh/100 km: 20.1–21.8; Kombinovana3 emisija CO₂ u g/km: 0. Podaci o potrošnji električne energije i emisiji CO₂ za domete zavisi od izabrane opreme vozila. Podaci o potrošnji goriva i emisiji dostupni su samo u skladu sa WLTP, ne i prema NEDC načinu obračuna.