Q3 Sportback

 
 
Audi Q3 Sportback Heckansicht

Ekstrovertni SUV kupe

Audi Q3 Sportback kombinuje estetiku i emotivnost kupea sa snagom i funkcionalnošću SUV-a.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi Q3 Sportback u interaktivnom 3D prikazu.

Popularni predlozi za konfiguraciju

Osnova

Q3 Sportback 35 TD

  • Paket Technology
  • Kuka
  • LED prednja svetla

S line

Q3 Sportback 40 TDI quattro S line ext

  • Sportska sedišta sa indeks presvlakama

Progresivni dizajn

Prednjim delom Q3 Sportback dominira velika Singleframe maska osmougaonog dizajna i bočni otvori za vazduh. Gledano sa strane, silueta nalik kupeu jasno je vidljiva. Zadnji deo karakteriše tečna linija krova, nisko zadnje staklo i oštro isečena zadnja svetla. Eksterijer možete prilagoditi po svom ukusu. Ako izaberete opcionu S line opremu16, vaš Audi Q3 Sportback će biti isporučen sa branicima u kontrastnoj boji, laganim alu felnama u S dizajnu sa 5 V-kraka i osvetljenim pragovima vrata sa aluminijumskim umecima na prednjoj strani i S natpisom.

Zadovoljstvo u vožnji – standardno

Audi Q3 Sportback opremljen je brojnim tehnologijama koje povećavaju dinamičnost u vožnji.

Varijabilan i funkcionalan

Zadnja Plus sedišta nude prostor za tri osobe i mogu se uzdužno pomeriti za 130 milimetara, dok se sva tri naslona mogu postaviti u jedan od sedam položaja. Zapremina prtljažnika kreće od 530 do 1.400 litara. Električna prtljažna vrata14 mogu se lagano otvoriti pokretom stopala.

Uključite se

Odaberite jedan od različitih Enterijer paketa, na primer, Design selection14. Paket uključuje prednja sportska sedišta, ambijentalni paket osvetljenja plus i ukrasne tamne alu lajsne.

Personalizovano umesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji15,16 u sekciji Theme World14,15 i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lep efekat: Ambient Light Paket plus14 automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Ilustracija je iz Audija A6 Avant17. MMI pozadina: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi exclusive

Učinite svoj Audi RS Q3 Sportback inspirativnim, jedinstvenim i prepoznatljivim, kao što ste to vi – uz Audi exclusive. Odabrani enterijeri, koža u boji i pojedinačne nijanse širokog spektra boja. Baš kako vi želite.

Audi Q3

Kombinovana potrošnja goriva1: 5-9,4 l/100km (WLTP

Informacije o potrošnji goriva i emisiji CO₂ prema dometu zavise od točkova/guma koji se koriste. Napomena: Prikazana boja opciono je dostupna u okviru ponude Audi exclusive.