Heckansicht eines Audi SQ7, ein Mann steht an der geöffneten Tür.
Heckansicht eines Audi SQ7, ein Mann steht an der geöffneten Tür.

SQ7 SUV

Snaga

373

kW (507 PS)

Ubrzanje (0–100 km/h)

4,1

Sec

Drehmoment maximal

770

Nm

Audi SQ7 Innenraum

Performanse sa identitetom.

Audi SQ7 SUV² naglašava svoje moćne performanse sportskim dizajnom. Velika količina prostora sa promenljivim konceptom enterijera olakšava svakodnevni život u mnogim situacijama.

Moćne performanse.

Sportsko iskustvo vožnje i visok nivo udobnosti su sjedinjeni u modelu Audi SQ7 SUV². Zahvaljujući inovativnim tehnologijama ogibljenja, quattro pogonu i moćnom V8-cilindričnom TFSI motoru, SQ7 SUV razvija uzbudljivu dinamiku i izuzetnu stabilnost na putu.

Efikasna optika.

U Daytona sivom bisernom efektu³ i sa panoramskim staklenim krovom³, Audi SQ7² je impresivan. Točkovi od 22 inča uključujući crvene kočione čeljusti upotpunjuju impresivan izgled.

Progresivnost u svetlosti.

HD Matrix LED farovi sa Audi laserskim svetlom³ i digitalnim OLED zadnjim svetlima³, i izbor četiri para svetlosnih potpisa koji stvaraju ekspresivan svetlosni prikaz. Zadnja svetla imaju detekciju blizine⁷, koja aktivira sve OLED segmente nepokretnog vozila čim se drugi učesnici u saobraćaju približe.

Sedam po želji.

Sa opcionim trećim redom sedišta³, ima mesta za do sedam putnika. ISOFIX dodaci za dečija sedišta sa gornjim kačenjem dostupni su za sva zadnja sedišta. Možete da preklopite drugi i treći red sedišta za dodatni prostor za skladištenje do 1.921 litara.

Audi prodavnica aplikacija u vašem Audiju.

Koristite izbor popularnih aplikacija kao što su: Na primer, Spotify ili YouTube direktno u MMI vašeg vozila – bez potrebe da prolazite kroz meni pametnog telefona. Sa Alexa⁹, Amazon-ovom uslugom glasovnih komandi, možete da slušate vesti, proveriti vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

Lično umesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati bioskopski heroji: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u oblasti Theme World9,2 u vašem myAudi App8 i biće prikazana kao pozadina u MMI. Predivan efekat: Paket ambijentalnog osvetljenja plus2 automatski prilagođava boju raspoloženju.

Napomena: slika Audi A6 Avant¹⁰. pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Izrazitije. Uz Audi ekskluziv17.

Učinite svoj Audi SQ7 SUV inspirativnim i jedinstvenim, jedinstvenim kao i vi – uz Audi exclusive17. Sa odabranim dekorima, kožom u boji i individualnom farbom iz širokog spektra boja. Baš onako kako vi želite.

 

Audi Q7 SUV

Potrošnja kombinovano1: 7,8–11,0 l/100 km CO₂-Emisija1: 204–251 g/km

Informacije o potrošnji goriva i emisiji CO₂ sa rasponima u zavisnosti od korišćenog kompleta pneumatika/točkova.