Heckansicht eines Audi SQ7, ein Mann steht an der geöffneten Tür.

SQ7 SUV

Snaga

373

kW (507 PS)

Ubrzanje (0–100 km/h)

4,1

Sec

Drehmoment maximal

770

Nm

Audi SQ7 Innenraum

Performanse sa identitetom.

Audi SQ7 SUV² naglašava svoje moćne performanse sportskim dizajnom. Velika količina prostora sa promenljivim konceptom enterijera olakšava svakodnevni život u mnogim situacijama.

Moćne performanse.

Sportsko iskustvo vožnje i visok nivo udobnosti su sjedinjeni u modelu Audi SQ7 SUV². Zahvaljujući inovativnim tehnologijama ogibljenja, quattro pogonu i moćnom V8-cilindričnom TFSI motoru, SQ7 SUV razvija uzbudljivu dinamiku i izuzetnu stabilnost na putu.

Efikasna optika.

U Daytona sivom bisernom efektu³ i sa panoramskim staklenim krovom³, Audi SQ7² je impresivan. Točkovi od 22 inča uključujući crvene kočione čeljusti upotpunjuju impresivan izgled.

Progresivnost u svetlosti.

HD Matrix LED farovi sa Audi laserskim svetlom³ i digitalnim OLED zadnjim svetlima³, i izbor četiri para svetlosnih potpisa koji stvaraju ekspresivan svetlosni prikaz. Zadnja svetla imaju detekciju blizine⁷, koja aktivira sve OLED segmente nepokretnog vozila čim se drugi učesnici u saobraćaju približe.

Sedam po želji.

Sa opcionim trećim redom sedišta³, ima mesta za do sedam putnika. ISOFIX dodaci za dečija sedišta sa gornjim kačenjem dostupni su za sva zadnja sedišta. Možete da preklopite drugi i treći red sedišta za dodatni prostor za skladištenje do 1.921 litara.

Audi prodavnica aplikacija u vašem Audiju.

Koristite izbor popularnih aplikacija kao što su: Na primer, Spotify ili YouTube direktno u MMI vašeg vozila – bez potrebe da prolazite kroz meni pametnog telefona. Sa Alexa⁹, Amazon-ovom uslugom glasovnih komandi, možete da slušate vesti, proveriti vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

Napomena: slika Audi Q8 SUV⁸.

Lično umesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati bioskopski heroji: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u oblasti Theme World9,2 u vašem myAudi App8 i biće prikazana kao pozadina u MMI. Predivan efekat: Paket ambijentalnog osvetljenja plus2 automatski prilagođava boju raspoloženju.

Napomena: slika Audi A6 Avant¹⁰. pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Izrazitije. Uz Audi ekskluziv17.

Učinite svoj Audi SQ7 SUV inspirativnim i jedinstvenim, jedinstvenim kao i vi – uz Audi exclusive17. Sa odabranim dekorima, kožom u boji i individualnom farbom iz širokog spektra boja. Baš onako kako vi želite.

 

Audi Q7 SUV

Potrošnja kombinovano1: 7,8–11,0 l/100 km CO₂-Emisija1: 204–251 g/km

Informacije o potrošnji goriva i emisiji CO₂ sa rasponima u zavisnosti od korišćenog kompleta pneumatika/točkova.