House of Progress

Spektakl napretka

U centru Beča možete doživeti predstavu električne mobilnosti u „House of Progress“: Audi pokazuje u ulici Karntner Straße 26 kako se granice automobilizma pomeraju u novoj eri – i kakva uzbudljiva vozila nastaju.. Nove zvezde brenda, kao što su Audi Q8 e-tron, Audi Q4 e-tron i Audi e-tron GT, predstavljaju se u svim svojim aspektima, dok budući koncepti pružaju fascinantan uvid u dalju transformaciju Audija. Možete se zadržati u prijatnoj atmosferi i prepustiti profesionalcima da vam objasne nove tehnologije.

Experience centar

Posetioci mogu da prošetaju kroz centar za iskustvo i uživaju u izvanrednom dizajnu. Eksponati i interaktivna grafika osvetljavaju zoru nove dizajnerske ere, objašnjavaju tehnologiju baterijsko-električnih pogona i objašnjavaju infrastrukturu za punjenje.

Screen Time

Spektakl napretka se prikazuje na raznim ekranima. Mark Lihte objašnjava dizajn Audi grandsphere i skysphere koncepta. Poznati ambasadori brendova poput Ane Gaser govore o temi budućnosti. Posetioci mogu da pogledaju još uzbudljivih i inspirativnih video snimaka u House of Progress.

Customer Private Lounge

Na zahtev, „Audi Genius“, odnosno specijalno obučeni profesionalac za proizvode, objasniće posetiocima nove tehnologije i vozila marke Audi. Zainteresovane strane mogu da se povuku u poseban „Privatni salon za klijente“ sa savetnikom kako bi izvršili pojedinačne konfiguracije za Q4 e-tron ili e-tron GT modele u slobodno vreme i upoznali širok spektar opcija opreme. Kupci koji već poseduju ova vozila takođe mogu detaljno da prođu kroz različite funkcije sa profesionalcima za proizvode na licu mesta; ova „obuka“ daleko prevazilazi klasičnu primopredaju vozila.

House of Progress Café

Pored toga, Audi "House of Progress" je takođe mesto okupljanja i sastajanja u centru Beča. Kafić na prvom spratu, koji je dizajniran sa modernim nameštajem, pruža prelep pogled na Kerntnerštrase i poziva posetioce da se opuste i zadrže u prijatnoj atmosferi.