A6 allroad quattro

 
 
Audi A6 Allroad quattro

Fleksibilan, moćan, ekstrovertan

A6 allroad quattro¹ predstavlja spoj prednosti Avanta sa tipičnim karakteristikama modela za sve terene zahvaljujući permanentnom quattro pogonu na sva četiri točka i prepoznatljivom off-road dizajnu.

Za terensku vožnju – spoljašnjost

Specifični allroad difuzor i zaštita podvozja spajaju se na kraju vozila. Sekcija donjeg branika i napred i nazad, lukovi točkova i umeci pragova su u standardnoj ponudi u kontrastnoj boji Scandium gray mat. Opciono, sve ove elemente možete dobiti i u nijansama Manhattan gray metalik3 ili u boji vozila3.

Sportska ekskluzivnost – enterijer

Zahvaljujući dimenzijama i prostranosti modela Audi A6 allroad quattro¹, svaki putnik ima sasvim dovoljno mjesta za glavu i noge.

Audi App Store u vašem Audiju

Koristite popularne aplikacije kao što su Spotify ili YouTube direktno preko MMI-a u vašem vozilu – i nema potrebe za telefonom. Na primjer, uz Alexa6, glasovni Amazon servis, možete slušati vijesti, provjeriti vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

Lično umesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji13,12 u sekciji Theme World13,3 i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lijep efekat: Ambient Light Paket plus3 automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Ilustracija je iz modela Audi A6 Avant8. Pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Intenzivno iskustvo u vožnji

Standardni quattro sistem pogona na svim točkovima sa ultra tehnologijom trajno prati situaciju u vožnji i distribuira pogonsku snagu na prednje i zadnje točkove u zavisnosti od situacije. Vazdušno vješanje sa prilagodljivim amortizerima, u standardnom paketu opreme, automatski reguliše nivo vozila. Visina u vožnji tako može biti i do 39 milimetara veća od pozicije modela Audi A6 Avant.

Audi A6 Avant

Kombinovana potrošnja goriva1: 5.5-8.3 l/100 km

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korišćenog seta pneumatika/točkova.