A6 Avant

 
 
Audi A6 Avant von schräg vorne

Namjerno svestran

Bilo da je u pitanju poslovni sastanak ili vikend putovanje – uz Audi A6 Avant uvijek možete samouvjereno uživati zahvaljujući opremi S line uključujući nove elemente dizajna na prednjem i zadnjem dijelu vozila.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi A6 Avant u interaktivnom 3D prikazu.

Dinamičan u svakoj liniji

Nagnuta linija krova i ravan D-stub modela Audi A6 Avant crtaju jedinstvenu siluetu. Impresivan je i pogled na zadnji sportski spojler na ivici krova i novodizajnirani hromirani difuzor u tamnoj mat nijansi, uz ukrasne lajsne u Platinum sivoj nijansi.

Dokazano velik

Koncept optimizovanog prostora u Audiju A6 Avant svima donosi više prostora za noge, glavu i ramena uz već uobičajeno izdašan prtljažnik. Deljivi, fleksibilni naslon zadnjeg sjedišta sa opcijom torbe kroz sredinu može se preklopiti u odnosu 40:20:40. Sa zapreminom do 1.680 litara, sve opcije su vam na raspolaganju.

Elegantan i intuitivan

Svedeni dizajn unutrašnjosti modela Audi A6 Avant predstavlja vrhusnko estetsko rješenje. Skoro da nema prekidača, tek nekoliko dugmadi – dok su MMI displeji osetljivi na dodir u potpunosti integrisani u površinu.

Audi App Store u vašem Audiju

Koristite popularne aplikacije kao što su Spotify ili YouTube direktno preko MMI-a u vašem vozilu – i nema potrebe za telefonom. Na primer, uz Alexa8, glasovni Amazon servis, možete slušati vijesti, proveriti vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

Lično umesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji13,12 u sekciji Theme World13,2 i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lijep efekat: Ambient Light Paket plus3 automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

MH hibridna tehnologija

Svi motori u Audiju A6 Avant opremljeni su Audi MH (mild hybrid) tehnologijom, koja može smanjiti potrošnju goriva rekuperacijom u svakodnevnoj upotrebi. Starter-generator sa pogonom na kaiš sarađuje sa litijum-jonskom baterijom i tako generiše dodatnu energiju koja dovodi do poboljšanog ubrzanja, veće efikasnosti i povećanog komfora u vožnji.

Audi exclusive15

Pretvorite svoj Audi A6 Avant u inspirativni original, jedinstven poput vas – uz Audi exclusive15. Ukrasni detalji, jedinstvene nijanse kože i boje karoserije. Baš onako kako vi to želite.

 

Audi A6 limuzina

Kombinovana potrošnja goriva1: 5.3-6.7 l/100 km

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korišćenog seta pneumatika/točkova.