S6 limuzina

 
 
Audi S6 Limousine Frontansicht rechts

Moćna elegancija

Snažna Audi S6 limuzina² dobija na vizuelnom sportskom duhu zahvaljujući novim dizajnerskim detaljima na prednjem i zadnjem dijelu vozila. Audi Singleframe maska sa svojom novom strukturom posebno je dinamična.

 

S6 limuzina u brojkama

Performanse

253

kW (344 KS)

Ubrzanje (0–100 km/h)

5.0

Sec.

Maksimalni obrtni moment

700

Nm

 

Impresivne performanse

Snagu Audi limuzini² S6 daje trolitarski V6 TDI motor. Zahvaljujući izlazoj snazi od 253 kW i maksimalnom momentu od 700 Nm, od 0 do 100 km/h stižete za 5,0 sekundi.

Dugo oblikovani dizajn – spoljašnjost

Brojni impresivni S elementi dodatno ističu sportski karakter limuzine2 Audi S6.

Sportski i digitalan – enterijer

Standardna prednja sportska sedišta garantuju savršenu potporu zahvaljujući karakterističnim bočnim jastucima. Opciono, možete se odlučiti i za prednja sportska sedišta plus3 u Valcona koži sa dijamantskim vezom3. Audi virtuelni kokpit plus3, potpuno digitalni klaster instrumenata sa 12,3-inčnim Full HD ekranom, kontroliše se preko multifunkcionalnog volana.

Svaki detalj je izjava

Audi S6 limuzina2 competition edition3 naglašava svoj sportski karakter i svojom vrhunskom opremom. Tu su lagane alu felne iz ponude Audi Sport range, krov je u crnoj nijansi, prednja svijetla su zatamnjena dok su hromirani ukrasni detalji postavljeni i napred i nazad. U kabini pažnju privlače ukrasni detalji u crvenoj boji kao i kožni sportski upravljač Alcantara4.

Audi App Store u vašem Audiju

Koristite popularne aplikacije kao što su Spotify ili YouTube direktno preko MMI-a u vašem vozilu – i nema potrebe za telefonom. Na primer, uz Alexa7, glasovni Amazon servis, možete slušati vijesti, provjeriti vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

Lično umesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji14,13 u sekciji Theme World14,3 i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lijep efekat: Ambient Light Paket plus3 automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Ilustracija je iz modela Audi A6 Avant9. Pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi S6 Avant

Kombinovana1 potrošnja goriva: 7.2-7.8 l/100 km

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korišćenog seta pneumatika/točkova.