R8 kupe V10 Performance RWD

 
 

Prednji potisak sa pogonom na zadnjim točkovima

 

R8 kupe V10 Performance RWD

Performanse

419

kW (570 KS)

Ubrzanje 0-100 km/h

3.7

Sec.

Maksimalna brzina

329

km/h

Čist adrenalin

Audi R8 Coupé V10 performanse RWD sa atmosferskim FSI motorom zapremine od 5,2-litara i snagom od 419 kW (570 KS), ) i pogonom na zadnjoj osovini impresionira svojom spontanošću i energičnim ubrzanjem od 0 do 100 km/h za 3,7 sekundi.

Sve za dinamičnost

Opcioni sportski sistem oslanjanja sa CFRP stabilizatorom i kruto podešeni amortizeri obezbjeđuju direktniji kontakt sa podlogom i sportsko rukovanje. Opcioni, dinamički sistem upravljanja povećava dinamičnost u vožnji i udobnost kroz direktniji odgovor na upravljaču.

Sportski automobil

Sportski karakter vozila naglašen je standardnim bočnim dodacima u boji karoserije, opcionim antracit crnim laganim alu felnama u Evo dizajnu 5 V-Spoke, sa završnom obradom visokog sjaja2 i ovalnim izduvnim cijevima. Zadnji difuzor sa dodacima od sjajnog karbona dio je odgovarajućeg opcionog paketa Appearance.

DA - za još sporta

Direktno ispred vas, veliki, konturni luk vizuelno spaja sve komande, i naglašava poseban dizajn fokusiran na vozača.

Audi exclusive: Unikatan poput vas

Vaš Audi R8 može postati još ekskluzivniji uz posebnu, individual sportsku mat efekt nijansu, paketima Design i Appearance ili potpuno individualnim kožnim presvlakama3. Audi R8 možete dodatno personalizovati svojim potpisom ili logotipom.

 

R8 Spyder V10 Performance RWD

Kombinovana1 potrošnja goriva: 13.0 l/100 km

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korišćenog seta pneumatika/točkova.