Večni klasik

Dvije decenije od svog debija, Audi TT kupe i dalje impresionira svojim prepoznatljivim dizajnerskim jezikom, velikim zadovoljstvom koje donosi u vožnji i veoma bogatim asortimanom standardne opreme.

Izraženo sportski

Audi Singleframe trodimenzionalna maska hladnjaka i velikim bočni usisnici za vazduh na prednjoj strani vozila, kao i dupli izduvi pozadi, tipične su karakteristike Audi TT kupea. Kada birate felne, na raspolaganju vam stoje opcije iz ponude Audi i Audi Sport. U kabini sjedite na standardnim prednjim sportskim sjedištima sa integrisanim naslonima za glavu. Opciono, možete izabrati sportska plus sjedišta sa pneumatskim podešavanjem naslona.

Sportski i kompaktan – enterijer

U kabini sjedite na standardnim prednjim sportskim sjedištima sa integrisanim naslonima za glavu. Opciono, možete izabrati sportska plus sjedišta sa pneumatskim podešavanjem naslona.

Moćan i dinamičan

Pred vama je Audi TT kupe sa 2,0-litarskim TFSI motorom od 145 kW. U snažnijoj verziji i sa opcionim quattro pogonom na sva četiri točka, vozilo stigne od 0 do 100 km/h za 5,1 sekundu. Osnovna oprema uključuje dinamični Audi Drive Select sistem sa različitim režimima vožnje. U zavisnosti od podešavanja, promjene se mogu osjetiti pri upravljanju, oslanjanju i radu motora.

Seitliche Heckansicht TT Coupé
 
Seitliche Heckansicht Audi TT Roadster

Audi TT Roadster

Potrošnja goriva kombinovano1: 6.0–7.4 l/100 km

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korišćenog seta pneumatika/točkova.