Q5

 
 
Audi Q5 seitliche Heckansicht

Više od SUV-a

Audi Q5 kombinuje sportske karakteristike i svakodnevnu praktičnost.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi Q5 u interaktivnom 3D prikazu.

Dizajn da se naježiš

Dizajnerski jezik Audi Q5 fascinira sportskim elementima i samouvjerenošću. Prednji deo vozila skoro je izvajan zahvaljujući visokim otvorima za vazduh i ravnoj, širokoj Audi Singleframe maski, sa vertikalno postavljenim prečkama, za dodatnu dozu samouvjerenosti. Trapezoidne izduvne cijevi, difuzor sa prečkom i hromirana traka ispod svjetala po cijeloj širini vozila harmonično zaokružuju dinamični dizajn.

Audi Q5 Seitenansicht

Novi scenariji osvjetljenja

OLED svijetla su podijeljena na manje segmente koji se mogu pojedinačno kontrolisati i svojim trodimenzionalnim rasporedom omogućavaju nove scenarije osvjetljenja zahvaljujući impresivnoj faznoj aktivaciji. Kada kupujete vozilo, opciono su vam dostupna tri različita dizajna zadnjeg svijetla da biste mogli dodatno da personalizujete svoje vozilo. U zavisnosti od režima vožnje, potpis zadnjeg svijetla se automatski prilagođava u vožnji. Opciona digitalna OLED zadnja svijetla⁴ obezbjeđuju detekciju blizine16: Ako vozilo miruje, a drugo vozilo ili drugi učesnici u saobraćaju prilaze otpozadi i na manje su od 2 metra, svi OLED segmenti se automatski aktiviraju kao vidljiv podsjetnik i upozorenje.

Audi Q5 Rücklicht
 
Schlusslichtsignatur 1 des Audi Q5 Sportback

Potpis zadnjeg svjetla 1

Schlusslichtsignatur 2 des neuen Audi Q5 Sportback

Potpis zadnjeg svjetla 2

Schlusslichtsignatur 3 des Audi Q5 Sportback

Potpis zadnjeg svjetla 3

Uzbudljiva dinamičnost u vožnji

Audi Q5 impresionira spontanim, dinamičnim ubrzanjem i agilnim rukovanjem. Ima potpuno adaptibilni quattro pogon4. Na taj način, pogonska snaga se distribuira na pojedinačne točkove i to po potrebi. Osim toga, odabir Audi pogona omogućava podešavanje karakteristika vozila u dostupnim režimima.

Audi Q5 Dynamisches Fahren

Obilje prostora za vaše želje

Asortiman opreme koji se odnosi na sjedišta obuhvata i masažnu funkciju4. U mraku, paket ambijentalnog osvijetljenja plus4 postavlja atraktivne akcente – i standardan je u Design Selection paketu4. Povezani sa svjetom – naravno u Audiju Q5. Zahvaljujući tačkama od interesa, dobijate uvid u obližnje benzinske pumpe ili parking i garaže direktno u MMI Navigation plus sa MMI touch4. Informacije uključuju radno vrijeme, dostupnost i cijene.

Audi App Store u vašem Audiju

Koristite popularne aplikacije kao što su Spotify ili YouTube direktno preko MMI-a u vašem vozilu – i nema potrebe za telefonom. Na primer, uz Alexa6, glasovni Amazon servis, možete slušati vesti, provjeriti vremensku prognozu ili sportske rezultate, strimovati muziku i još mnogo toga.

Lično umjesto običnog

Fascinantne fotografije ili poznati filmski junaci: jednostavno izaberite svoju omiljenu sliku u myAudi aplikaciji7,8 u sekciji Theme World7,2 i prikažite je kao pozadinu na MMI. Lijep efekat: Ambient Light Paket plus2 automatski prilagođava boje i motive prema raspoloženju.

Napomena: Ilustracija je iz modela Audi A6 Avant10. Pozadina MMI: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

paket Sport Edition sa crnim2 i magnezijum sivim ukrasnim detaljima2

U paketu opreme Sports Edition sa magnezijum sivim2 detaljima, izabrana završna boja2 slaže se sa detaljima u magnezijum sivoj. Sports Edition Black2 donosi detalje u kontrastnim nijansama2.

Audi Originalna dodatna oprema

Audi Genuine Accessories6 donosi brojne brojne mogućnosti kojima možete obogatiti svoj Audi. Na primer, tu su paketi za terensku vožnju, različite felne i koferi za prtljag ili skije.

Audi Q5 Reise
 Seitenansicht Audi Q5 Sportback

Audi Q5 Sportback

Kombinovana potrošnja goriva1: 5.6-9.7 l/100 k

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korišćenog seta pneumatika/točkova.